Justyna Zyla enda målskytt när Almtuna föllJustyna Zyla enda målskytt när Almtuna föll

Förlustsviten bruten för AlmtunaFörlustsviten bruten för Almtuna

Almtuna föll mot Hammarby på bortaplanAlmtuna föll mot Hammarby på bortaplan
26 oktober 2022 21:39
Ishockey

Tredje perioden avgörande när Almtuna föll mot AIK 2

Tredje perioden avgörande när Almtuna föll mot AIK 2Tredje perioden avgörande när Almtuna föll mot AIK 2
23 oktober 2022 20:40
Ishockey

Almtuna föll mot SDE på hemmaplan

Almtuna föll mot SDE på hemmaplanAlmtuna föll mot SDE på hemmaplan
18 oktober 2022 21:55
Ishockey

Almtuna nollades av Södertälje – anlände 25 minuter innan matchen: "Klart det påverkade"

Almtuna nollades av Södertälje – anlände 25 minuter innan matchen: "Klart det påverkade"Almtuna nollades av Södertälje – anlände 25 minuter innan matchen: "Klart det påverkade"

Ishockey

Skottstatistiken: 62–9 till Almtuna – "Dra inte för stora växlar på segern" – Wickström tvåmålsskytt

Skottstatistiken: 62–9 till Almtuna – "Dra inte för stora växlar på segern" – Wickström tvåmålsskyttSkottstatistiken: 62–9 till Almtuna – "Dra inte för stora växlar på segern" – Wickström tvåmålsskytt
9 oktober 2022 15:37
Ishockey

Almtuna utklassade Tullinge på bortaplan

Almtuna utklassade Tullinge på bortaplanAlmtuna utklassade Tullinge på bortaplan
17 september 2022 19:45
Ishockey

Larmet inifrån Almtuna: "Får inte spendera en krona" • Köpstopp oroar damlaget

Larmet inifrån Almtuna: "Får inte spendera en krona" • Köpstopp oroar damlagetLarmet inifrån Almtuna: "Får inte spendera en krona" • Köpstopp oroar damlaget
4 juli 2022 21:01
Ishockey

Klart: De ska leda Almtuna i Nationella damhockeyligan

Klart: De ska leda Almtuna i Nationella damhockeyliganKlart: De ska leda Almtuna i Nationella damhockeyligan
30 juni 2022 10:00
Ishockey

Almtunas långsiktiga mål – ta en plats i SDHL

Almtunas långsiktiga mål – ta en plats i SDHLAlmtunas långsiktiga mål – ta en plats i SDHL
26 juni 2022 16:00
Ishockey

Hockeyproffset Polina, 17, såg hemlandet invaderas – Almtuna blev vägen ut från Ryssland

Hockeyproffset Polina, 17, såg hemlandet invaderas – Almtuna blev vägen ut från RysslandHockeyproffset Polina, 17, såg hemlandet invaderas – Almtuna blev vägen ut från Ryssland
31 maj 2022 14:40
Ishockey

Almtuna lärde sig läxan i fjol – värvar utländsk målvakt

Almtuna lärde sig läxan i fjol – värvar utländsk målvaktAlmtuna lärde sig läxan i fjol – värvar utländsk målvakt
27 maj 2022 14:56