12 maj 2024 19:22
Fotboll

Seger för Vaksala mot Riala efter stark andra halvlek

Seger för Vaksala mot Riala efter stark andra halvlekSeger för Vaksala mot Riala efter stark andra halvlek

Enköping SK tappade ledningen mot Falu BS

Enköping SK tappade ledningen mot Falu BSEnköping SK tappade ledningen mot Falu BS
12 maj 2024 15:26
Fotboll

Strömsberg besegrade BKV Norrtälje 2 - avgjorde i andra halvlek

Strömsberg besegrade BKV Norrtälje 2 - avgjorde i andra halvlekStrömsberg besegrade BKV Norrtälje 2 - avgjorde i andra halvlek
11 maj 2024 21:39
Fotboll

Adar Aras blev matchhjälte för Gamla Upsala borta mot IFK Uppsala

Adar Aras blev matchhjälte för Gamla Upsala borta mot IFK UppsalaAdar Aras blev matchhjälte för Gamla Upsala borta mot IFK Uppsala
11 maj 2024 17:50
Fotboll

Oavgjort för Sirius på bortaplan mot Boo FF

Oavgjort för Sirius på bortaplan mot Boo FFOavgjort för Sirius på bortaplan mot Boo FF

Daniel Baban och Oskar Lundqvist fixade Sunnerstas vändning

Daniel Baban och Oskar Lundqvist fixade Sunnerstas vändningDaniel Baban och Oskar Lundqvist fixade Sunnerstas vändning

Efterlängtad seger för Heby AIF - steg åt rätt håll mot Börje

Efterlängtad seger för Heby AIF - steg åt rätt håll mot BörjeEfterlängtad seger för Heby AIF - steg åt rätt håll mot Börje
8 maj 2024 21:05
Fotboll

Gimo för tuffa för Vattholma - förlust med 0-1

Gimo för tuffa för Vattholma - förlust med 0-1Gimo för tuffa för Vattholma - förlust med 0-1
5 maj 2024 17:56
Fotboll

Lais Al Ati och Hampus Wulff matchvinnare när Unik vann

Lais Al Ati och Hampus Wulff matchvinnare när Unik vannLais Al Ati och Hampus Wulff matchvinnare när Unik vann
5 maj 2024 17:11
Fotboll

Carl Olingdal målskytt när Sunnersta föll

Carl Olingdal målskytt när Sunnersta föllCarl Olingdal målskytt när Sunnersta föll
5 maj 2024 16:28
Fotboll

Sirius tappade ledning och fick se sig besegrat

Sirius tappade ledning och fick se sig besegratSirius tappade ledning och fick se sig besegrat
5 maj 2024 16:15
Fotboll

Edvin Cajander och Lukas Ejnarsson målskyttar i Heby AIF:s förlust

Edvin Cajander och Lukas Ejnarsson målskyttar i Heby AIF:s förlustEdvin Cajander och Lukas Ejnarsson målskyttar i Heby AIF:s förlust

Daniel Norrby i målform när Enköping SK vann

Daniel Norrby i målform när Enköping SK vannDaniel Norrby i målform när Enköping SK vann
4 maj 2024 17:15
Fotboll

Klar seger för Gamla Upsala - vann med 6-0 mot Roslagsbro

Klar seger för Gamla Upsala - vann med 6-0 mot RoslagsbroKlar seger för Gamla Upsala - vann med 6-0 mot Roslagsbro
4 maj 2024 16:07
Fotboll

Procyon utklassat av Bollstanäs borta - med 1-6

Procyon utklassat av Bollstanäs borta - med 1-6Procyon utklassat av Bollstanäs borta - med 1-6