För att nå fram till det nyöppnade bageriet i Svartbäcken behöver man köa i en halvtimme när klockan är åtta på lördagen.
– Det går bra för oss, men jag hinner inte riktigt prata just nu, säger Johanna Dahlborn när UNT ringer.
Hon har tillsammans med Kalle Pettersson öppnat bageriet med det svensk-franska utbudet.
Förra helgen tog utbudet av bröd och bakverk slut, så Kroasang fick stänga tidigare. Idag kan det sluta likadant enligt Johanna Dahlborn.
– Det finns nog en chans att vi behöver stänga tidigt även idag, vi får se!
Särskilt populärt är bakverken gjord på samma deg som croissanter, berättar Kalle Pettersson.
– Croissanterna är slut, de går väldigt fort, säger han strax innan 11 på förmiddagen.
Då är det fortfarande kö utanför bageriet, men det har lugnat sig något.
– Det är många stammisar här, som bor i området, men också en del långväga kunder. Några passerade Uppsala på väg till fjällen, säger han.