"Bonde-Thilde" separerar

Den tidigare Uppsalabon Thilde Höök fann kärleken Stefan Blomqvist i tv-programmet "Bonde söker fru". Men efter sju år tillsammans går de skiljda vägar, meddelar Thilde på sin blogg.

4 mars 1916 20:52

Det var under året 2009 som Thilde Höök var med i TV4:s populära program "Bonde söker fru". Under programmets gång blev hon kär i Stefan Blomqvist och efter programmet blev de ett par. Hon bestämde sig för att sälja gården utanför Månkarbo och flytta till Österlen i Skåne. Under årens lopp har de även hunnit få två barn tillsammans, men nu kommer de att gå skiljda vägar.

"Sista året har jag sakta men säkert kommit till insikt om att det inte kommer spela någon roll vad jag gör. Vår relation kommer inte bli den jag drömmer om och det sorgliga är att det inte är för att det är fel på varken Stefan eller mig. Det är bara att vi tillsammans inte får ihop ekvationen", skriver hon i ett öppet inlägg på sin blogg.

Stefan och Thilde bestämde sig för att separera.

"Plötsligt går det att fokusera på det praktiska istället för det känslomässiga. På att leta bostad istället för att försöka undvika bråk. Stämningen blev med en gång bättre och jag känner verkligen att vi skiljs som vänner. Vi bryr oss om varandra. Vill den andre väl. Kommer fortsätta vara föräldrar ihop livet ut, men inte som livspartners", skriver hon på bloggen.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!