J20 Nationell norra - Herrishockey

22 oktober 2023 18:10
Ishockey

Almtuna utklassat av Djurgården borta - med 3-8

Almtuna utklassat av Djurgården borta - med 3-8Almtuna utklassat av Djurgården borta - med 3-8
21 oktober 2023 18:15
Ishockey

Almtuna avgjorde mot AIK i tredje perioden

Almtuna avgjorde mot AIK i tredje periodenAlmtuna avgjorde mot AIK i tredje perioden

Almtuna besegrade på bortaplan av Brynäs

Almtuna besegrade på bortaplan av BrynäsAlmtuna besegrade på bortaplan av Brynäs
7 oktober 2023 18:26
Ishockey

Mål av Gustav Leijon och Gustav Meijer när Almtuna förlorade

Mål av Gustav Leijon och Gustav Meijer när Almtuna förloradeMål av Gustav Leijon och Gustav Meijer när Almtuna förlorade
24 september 2023 14:21
Ishockey

Förlust för Almtuna i toppmötet med Skellefteå AIK J20

Förlust för Almtuna i toppmötet med Skellefteå AIK J20Förlust för Almtuna i toppmötet med Skellefteå AIK J20

Almtuna fick ge sig i toppmötet med Luleå

Almtuna fick ge sig i toppmötet med LuleåAlmtuna fick ge sig i toppmötet med Luleå
11 december 2022 15:04
Ishockey

Carl Danielsson matchhjälte när Almtuna vann

Carl Danielsson matchhjälte när Almtuna vannCarl Danielsson matchhjälte när Almtuna vann

Almtuna utan poäng efter förlust mot Djurgården

Almtuna utan poäng efter förlust mot DjurgårdenAlmtuna utan poäng efter förlust mot Djurgården
28 november 2022 21:06
Ishockey

Efterlängtad seger för Almtuna - bröt förlustsviten mot AIK

Efterlängtad seger för Almtuna - bröt förlustsviten mot AIKEfterlängtad seger för Almtuna - bröt förlustsviten mot AIK
20 november 2022 15:15
Ishockey

Ludwig Andersson och Carl Danielsson målskyttar när Almtuna förlorade

Ludwig Andersson och Carl Danielsson målskyttar när Almtuna förloradeLudwig Andersson och Carl Danielsson målskyttar när Almtuna förlorade

Defensiv genomklappning när Almtuna föll mot Skellefteå AIK J20

Defensiv genomklappning när Almtuna föll mot Skellefteå AIK J20Defensiv genomklappning när Almtuna föll mot Skellefteå AIK J20
6 november 2022 15:42
Ishockey

Förlust i förlängningen för Almtuna mot Mora

Förlust i förlängningen för Almtuna mot MoraFörlust i förlängningen för Almtuna mot Mora
5 november 2022 15:43
Ishockey

Ivan Kolsmyr enda målskytt när Almtuna föll

Ivan Kolsmyr enda målskytt när Almtuna föllIvan Kolsmyr enda målskytt när Almtuna föll

Almtuna avgjorde i straffläggningen hemma mot Brynäs

Almtuna avgjorde i straffläggningen hemma mot BrynäsAlmtuna avgjorde i straffläggningen hemma mot Brynäs
16 oktober 2022 15:38