IK Sirius IBK herr

19 februari 2022 16:08
Innebandy

Sirius hade viktig seger på gång - föll i förlängning

Sirius hade viktig seger på gång - föll i förlängningSirius hade viktig seger på gång - föll i förlängning

Sirius jätteskrällde borta mot Mullsjö – se matchen i repris här

Sirius jätteskrällde borta mot Mullsjö – se matchen i repris härSirius jätteskrällde borta mot Mullsjö – se matchen i repris här
12 februari 2022 19:16
Innebandy

Sirius förnedrade och nollade - förlust med 9-0

Sirius förnedrade och nollade - förlust med 9-0Sirius förnedrade och nollade - förlust med 9-0
10 februari 2022 05:31
Innebandy

Sirius i avklädda och nollade - förlust med hela 0-9

Sirius i avklädda och nollade - förlust med hela 0-9Sirius i avklädda och nollade - förlust med hela 0-9
9 februari 2022 21:54
Innebandy

Mäktig vändning av Sirius - vann i sudden death: "Idag vinner vi sa jag till min kollega"

Mäktig vändning av Sirius - vann i sudden death: "Idag vinner vi sa jag till min kollega"Mäktig vändning av Sirius - vann i sudden death: "Idag vinner vi sa jag till min kollega"
7 februari 2022 05:20
Innebandy

Mäktig vändning av Sirius - vinst i sudden

Mäktig vändning av Sirius - vinst i suddenMäktig vändning av Sirius - vinst i sudden
30 januari 2022 21:17
Innebandy

Sirius kollapsade efter chocköppningen – ledde med tre mål: "Handlar om det mentala"

Sirius kollapsade efter chocköppningen – ledde med tre mål: "Handlar om det mentala"Sirius kollapsade efter chocköppningen – ledde med tre mål: "Handlar om det mentala"

TV: Se svängmatchen Sirius-Helsingborg i repris

TV: Se svängmatchen Sirius-Helsingborg i reprisTV: Se svängmatchen Sirius-Helsingborg i repris
18 januari 2022 21:48
Innebandy

Tillbaka i Sirius efter 10 år – tvåmålsskytt direkt: "Han är knivskarp"

Tillbaka i Sirius efter 10 år – tvåmålsskytt direkt: "Han är knivskarp"Tillbaka i Sirius efter 10 år – tvåmålsskytt direkt: "Han är knivskarp"

Kvällens match inställd – sjukdom i Sirius

Kvällens match inställd – sjukdom i SiriusKvällens match inställd – sjukdom i Sirius
11 januari 2022 07:00
Innebandy

Sirius om skademörkret: "Gör vi någonting fel?"

Sirius om skademörkret: "Gör vi någonting fel?"Sirius om skademörkret: "Gör vi någonting fel?"

Sirius herrar möter Djurgården på bortaplan

Sirius herrar möter Djurgården på bortaplanSirius herrar möter Djurgården på bortaplan
30 december 2021 11:42
Innebandy

Sportchefen om covidsmittan: "Inte optimalt med tanke på vårt tabelläge"

Sportchefen om covidsmittan: "Inte optimalt med tanke på vårt tabelläge"Sportchefen om covidsmittan: "Inte optimalt med tanke på vårt tabelläge"
20 december 2021 05:32
Live-TV

Sirius match avbruten - se reprisen av de 48 minuterna

Sirius match avbruten - se reprisen av de 48 minuternaSirius match avbruten - se reprisen av de 48 minuterna
16 december 2021 05:21