Hon kammar hem pris efter pris

Den lokala konditorn Frida Leijon är en av vinnarna av Svenska Gastronomipriset 2018.

Frida Leijon har utsetts till "konditorernas konditor" av svenska Gastronomipriset.

Frida Leijon har utsetts till "konditorernas konditor" av svenska Gastronomipriset.

Foto: Sven-Olof Ahlgren

Ekonomi, näringsliv & finans2018-10-16 11:11

Uppsalakonditorn får titeln konditorernas konditor av Svenska Gastronomipriset.

Bakom priset står tidningen Restaurangvärlden som varje år låter kockar och konditorer med flera rösta fram restaurangvärldens mest lysande stjärnor inom sina yrkesområden.

Prisutdelningen ägde rum på måndagskvällen under en gala på Operakällaren i Stockholm, där Leijon Stenugnsbageri & Konditori var det enda företaget från Uppsala län som fanns med bland vinnarna.

Frida Leijon har även tidigare fått många utmärkelser för sin bakning och häromdagen utsågs hon tillsammans med kollegan och sambon Susanna Johansson till Årets nyföretagare i Uppsala.

Läs mer här: Uppsalakonditori får företagspris

Prisad konditor utökar i city

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!