Storvretas finalbiljetter slut fort – hoppas på fler

Storvreta har inga problem med att sälja slut på sina tilldelade biljetter till lördagens SM-final. Nu hoppas man på att få fler. "Det är en efterfrågan som är större än tillgången", säger marknadschef Hannes Öhman.

23 april 2019 16:06

Storvreta spelar sin sjunde SM-final på lördag i Globen och har genom åren fått rutin på att fördela biljetter till sina supportrar samt att lösa resefrågan för dessa. Till finalen mot Falun har klubben fått 1 300 biljetter tilldelade sig till sin klacksektion på den ena kortsidan vilket är lite fler än man fick till förra årets final berättar Hannes Öhman. Förutom ett mindre antal som säljs på kansliet i Storvreta under tisdagskvällen har alla biljetter gått åt. Dessa släpptes vid lunchtid under tisdagen och tog slut på cirka två timmar enligt Öhman.

I dagsläget har 14 bussar, som kan ta runt 700 Storvretasupportrar till Stockholm, bokats upp av klubben. Många tar sig såklart även till huvudstaden på egen hand.

Nu hoppas Storvreta på att kunna få loss fler biljetter.

– De vet om på förbundet att vi vill ha fler biljetter, säger Öhman.

Det är vad som finns att hoppas på för Storvretafans som ännu inte kommit över en biljett. Alternativt kan det komma några nu bokade biljetter i retur. Sker det kommer ytterligare ett mindre biljettsläpp att ska de närmaste dagarna.

Förra året såg 13 590 åskådare SM-finalen för herrar, även då Storvreta mot Falun, i Globen.

När Storvreta vann sitt fjärde SM-guld 2016 spelades finalen i fotbollsarenan Tele 2 Arena och lockade då hela 18 166 åskådare. Den gången besegrade Storvreta Linköping i finalen.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Henrik Söderlund