Skador stör inför viktig Siriusmatch

INNEBANDY. Skador stör Sirius inför hemmamatchen mot Caperiotäby. Å andra sidan brukar fjolårsfinalisterna vara ett motstånd som passar Sirius bra.
- Det är skönt att veta att vi har hemmaplan och plusstatistik mot dem, säger Siriustränaren Lars Jedheim.

29 januari 2011 18:58

Sirius har mött Caperiotäby tre gånger i superligan, och tagit totalt fem av nio poäng. I fjol blev det seger 6-4 hemma och förlust 5-8 borta - och tidigare den här säsongen vann Sirius borta, med 8-7 efter sudden death.
- Täby är ett halvlurigt gäng, ibland är de fantastiskt bra och ibland mindre bra. Jag vet inte om vårt spel passar dem illa, eller om de kanske har underskattat oss, säger Lars Jedheim inför eftermiddagens match i Fyrishov.
- Det är en otroligt viktig match, för att haka på Täby behöver vi tre poäng. En förlust vore förödande, då är vi åtta poäng efter Täby och det blir färre slutspelsplatser att fajtas om, säger Siriustränaren.

Sirius tvingas klara sig
utan flera skadade spelare. Patrik Strandh är borta sedan tidigare, och nu saknas även målvakten Mikael Karlsson (stäckning i baksida), Fredrik Sandquist (sjuk och nackspärr) och Gustav Eriksson (lårskadad, oklart hur allvarligt).
Tobias Steineck kommer att vakta Siriusmålet och får bland annat se upp med poängligaledaren Rickie Hyvärinen. Och Lars Jedheim har redan valt ut vilka två femmor han tänker satsa på från start.
Förstafemman: Jesper Johansson, John Barck - Billy Nilsson, Erik Svenson, Johan ”Jr” Eriksson.
Andrafemman: Oskar Eneman, Freddi Ramsell - Patrik Widh, Dan Johansson, Johan ”Sr” Eriksson.

Matchdags

Sirius-Caperiotäby
Fyrishov, kl 16.00
UNT tippar: 4-7

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Carl Göransson