Robert Åhman Persson, Sylvin Kayembe, Ian Sirelius, Sam Lundholm, Christer Gustafsson, Abdul Razak, Stefano Vecchia och eventuellt Daniel Jarl. Det är spelarna som saknas när Sirius gör sin första tävlingsmatch för säsongen. In i truppen kommer då 17-årige mittfältstalangen Jamie Roche.

– Det blir nytt och kul, första riktiga matchen jag är med i A-laget så det blir kul, säger Roche.

Roche var förra säsongen kapten i Sirius U17 och fick under sommaren göra A-lagsdebut i en träningsmatch mot Örebro. Nu är han alltså uttagen i truppen till en riktig tävlingsmatch för första gången.

– Det var kul, men man kände att det var en träningsmatch. Vi skulle fokusera på att träna på saker. Nu blir det mer inför säsongen och ett bra tempo så det ska bli kul, säger Roche.

Mittfältaren har tränat ett par pass med Sirius A-lag under veckan, bland annat under fredagens matchförberedande träning.

– Det är kul, högt tempo och nya tränare.

Hur stort vore det att göra tävlingsdebut för Sirius?

– Det skulle vara kul och jag hoppas på det bästa. Det vore kul att få hoppa in lite.

Vad har du för mål med säsongen?

– Jag ska försöka bygga på förra säsongen, fortsätta att utvecklas och sedan tar jag det som det kommer, säger Roche.

I veckan stod det även klart att Sirius inte kommer att skriva något kontrakt med Daniel Baban, som tränat med klubben under några månader, utan hoppas att denne ska spela för Gusk under säsongen. Inte heller Karvan Ahmadi, som återigen har knäproblem, kommer att representera Sirius under den kommande säsongen