Eddahri var Sirius mest namnkunniga värvning inför säsongen, men nu är det oklart när han kan vara tillbaka i spel igen. Eddahri har tidigare haft en hälskada och den har nu åter gett sig till känna och yttern tränade inte med Sirius under söndagen.

– Förra veckan hade han problem med en muskel och nu det här så det är inte bra. Han behöver verkligen varje träningsminut, säger Sirius tränare Kim Bergstrand.

Är ni oroliga?

– Vi är oroliga hela tiden och har varit det i flera månader då det försvunnit folk, det är inte värre än vanligt. Det är dock inte bra för Omar och inte bra för oss att han inte kan vara med.

När kan han vara tillbaka?

– Det vet jag inte. Det här kom upp under helgen, så vi får se, säger Bergstrand.

En annan som fortsatt saknas i truppen är Abdul Razak som fortsatt kör rehab efter att kroppen tagit mycket stryk under inledningen av allsvenskan. Planen är dock att Razak ska vara spelklar till nästa måndag då Sirius ställs mot Kalmar.

– Men det är dumt att spekulera, man vet aldrig.

Under måndagskvällen väntar obesegrade Örebro på Studenternas, en tuff utmaning för Sirius.

– Örebro är bra. De har kvar samma gäng som i fjol och det syns verkligen. De är samspelta och förstaelvan är väldigt välbyggd utifrån hur de spelar fotboll. Betoning på lag och sedan rätt spets framåt.

Vad blir viktigt för er?

– Vi behöver vara så aggressiva som vi var mot AIK första halvlek och när vi inte kan vara så aggressiva och motståndaren är skicklig så behöver vi ha lite mer tålamod i försvarsspelet. Vi måste vara mer helgjutna i försvarsspelet över 90 minuter, anfallsmässigt är vi på väg mot rätt håll.

I förra matchen ställde Sirius upp med en trebackslinje och enligt Bergstrand finns det även på tapeten under måndagen även om han inte vill avslöja någon formation.

– Vi hoppas kunna växla mellan tre- och fyrbackslinje beroende på vad vi har för personal tillgänglig under säsongen. Det kan det absolut bli en trebackslinje mot Örebro, säger Kim Bergstrand.