Selånger stal oväntat poäng av Tierp

Det blev ingen lyckad omstart för Tierp i damettan. Laget spelade 0-0 mot tabelljumbon Selånger, vilket får anses som en riktig skräll. Selånger, som säkrade första poängen i serien, gjorde bara två mål under vårsäsongen och släppte in 56 mål.

23 juli 2015 16:34

- Det finns inte heller något positvt att säga om matchen. Vi gjorde helt enkelt två dåliga halvlekar och ingen spelare var villig att offra sig helhjärtat på planen. Däremot var Selånger riktigt taggade och vann de flesta närkamperna, säger besvikne Daniel Sundström.

- Jag tycker att resultatet var rättvist. Visserligen skapade vi en del chanser men Selånger var inte ofarliga i sina framstötar, tillägger Tierpstränaren.

Gräsplanen på Bergsåkers idrottsplats var tungsprungen och svårspelad på grund av regnet som pågick före och under hela matchen.

- Visst var underlaget riktigt dåligt men jag vill ändå inte se det som någon bortförklaring till vår klena insats. Det rådde trots allt lika förhållanden för lagen, anser Daniel Sundström.

Tierp har under uppehållet tappat forwarden Felicia Sandin, som återvänt till Huge. Det är också ovisst om det blir någon comeback under hösten för knäskadade Anna Persson. Positivt för Tierp är att Julia Blomqvist tränar för fullt igen.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Lars-Ivan Eriksson