Så svarar Sirius på spelarnas lista

Sirius damlag har sammanställt en lista över punkter där de känner att de har blivit orättvist behandlade. Sirius ordförande Ove Sjöblom svarar – punkt för punkt.

12 november 2015 21:45

Lötenfrågan:

– Det känns lite uttjatat, men det blev en kommunikationsmiss. Allt var klart redan innan artikeln skrevs, men ingen vill lyssna på det. Sedan var kommunikationen otydlig, men det fanns en överrenskommelse.

Närvaron:

– Jag vet inte hur gruppens syn på Olas närvaro har varit, men så är det inte. Ola har under hösten haft väldigt mycket att göra och jag tycker inte att den beskrivningen stämmer. Vi försöker att vara delaktiga.

Sponsorträffarna:

– Det har jag jättesvårt att uttala mig om, men vi får se över det om det är så. Jag var med senast och då var herrarna upp mer tid än damerna, men det är inget som inte går att ändra på. Vi vill att de ska uppmärksammas lika mycket.

Biljetterna:

– Om det är så, så utgår jag från att även herrarna delar ut biljetter till damernas matcher. Vi är en grupp, herr, dam och akademi, samma förening. Jag försöker att pumpa in det, att vi alla är Sirius Fotboll.

Träningslägret:

– Båda lagen fick sin budget och sedan var det upp till tränaren och sportchefen att bestämma vad man skulle göra med pengarna.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Daniel Meisels