Rusning efter finalbiljetter

INNEBANDY. Intresset för att se Storvretas SM-final i Malmö är stort. Det var kö utanför klubbens kansli redan en timme innan biljettsläpp.

17 april 2012 18:54

– Det är fantastiskt, säger ordföranden Mats Åkerlund.
Kanslisten Leena Larsson var på plats redan kvart över sex för att förbereda biljettförsäljningen som startade klockan åtta. Men när kansliet väl öppnade hade de första i kön stått där ett bra tag.
– De första kom runt klockan sju, säger Leena Larsson som också berättar att telefonen gått varm.

Hon berättar att det på tisdagseftermiddagen hade sålts runt 400 av de 600 biljetter som Storvreta tilldelats i ett första skede. Och av dessa 400 har runt 250 bokat sig på det finaltåg som går från Storvreta på lördag morgon.
Ordföranden Mats Åkerlund uppskattar det stora intresset, inte minst med tanke på den långa resan till finalarenan, Malmö Arena.
– Det är fantastiskt att få uppleva det här. Vi har fantastiska supportrar och intresset minskade inte efter måndagens match, säger Åkerlund och fortsätter:
– Jag pratade nyss med Erik Nilsson på Svensk Elitinnebandy och fick loss ytterligare 107 biljetter så nu har vi totalt drygt 7 00 biljetter.

Storvreta hoppas kunna få med sig så många supportrar som det bara är möjligt och kanske kan det av SJ bokade finaltåget förlängas.
– Rent teoretiskt går det ju att hänga på ytterligare en vagn, men det vet vi inget om, säger Åkerlund.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Henrik Söderlund