Svensk ridsport står sig starkt internationellt. Inte minst i dressyr.
Världsnian Patrik Kittel är landets ledande stjärna – men det finns många som håller en hög nivå.
Som Jeanna Högberg, 37 år, från Ekolsund utanför Enköping, och som tävlar för Segersta. Hon kommer från ett bra 2018 - och hoppas göra ännu bättre resultat 2019.
– Jag hade ett bra år förra året, där jag bland annat red två nations cup i Danmark och Falsterbo och var med på longlist till VM, säger Jeanna Högberg.
I skrivande stund har hon nyligen också vunnit GP-dressyren i Borås på en av sina mest lovande hästar, Quentin SV.
Att kvalificera sig till de stora mästerskapen i dressyr är tufft.
Jeanna Högberg rankas som en av Sveriges 15 bästa dressyrryttare - där alla har samma mål. Att rida OS. Sommarspelen i Tokyo 2020 och Paris 2024 är inom räckhåll för många i den yppersta svenska eliten.
– Man har alltid siktet inställt på OS. Men det är väldigt tuff konkurrens, det har poppat upp många bra ryttare i Sverige, och många som har bra hästar just nu, säger Jeanna Högberg.
Hästmaterialet är väldigt avgörande inom sporten – om inte helt avgörande för framgången i slutänden rättare sagt.
De bästa dressyrhästarna finns ute i Europa. Blodslinjerna från stora ridnationer som Tyskland och Nederländerna är mycket eftertraktade.
En dressyrhäst anses vara som bäst när den är mellan 12 och 16 år gammal.
Vad tycker du är viktigast när du försöker hitta bra hästar?
– Inställningen hos hästen är otroligt viktig. Jag vill gärna även att de ska ha en fin gång och ha talang för att lära sig. Men inställningen skulle jag vilja säga, säger Jeanna Högberg, som har de flesta av sina hästar uppställda i Ekolsund, där hon samarbetar med ägarna till gården, Gabriella och Johan Bramberg, sedan 2010.
Vi backar bandet några år.
Jeanna Högberg blev ett namn på allvar på den stora svenska dressyrscenen 2014.
På den tio år unga hästen Darcia tog hon sig in i eliten på kort tid, både nationellt och internationellt. Efter ett SM-silver red hon rakt in i landslaget och var med i Nations Cup i Aachen samma år, och fanns även med på VM i franska Normandie.
– Jag fick Darcia när hon var sex år 2010, och hon visade ganska tidigt att hon hade en stor talang. Det är en fantastisk häst, säger Jeanna Högberg.
Men efter framgångarna kom också skadan i slutet av 2014 som innebar slutet för Darcia som tävlingshäst.
– Hon hade en gaffelbandsskada, och sedan fick hon fång. Jag satte henne på rehab, som ett sista försök att få igång henne igen, men jag visste nästan att det inte skulle hålla då hon hade en ganska svag konstruktion, och hon kom aldrig tillbaka. Det var en jättetuff tid för mig när hon hade skadat sig, säger Jeanna Högberg.
Men Jeanna Högberg, ursprungligen från Slaka utanför Linköping, gav inte upp och har stora förhoppningar på framtiden.
Flera av hästarna som Jeanna Högberg tränar just nu har framtiden för sig.
Stoet Astoria är en av dem, liksom hingsten Fiorucci HT, som hon tog silver med i unghäst-VM för några år sedan, men även då färske GP-vinnaren Quentin SV.
– Jag har väldigt bra hästar, där många av dem är väldigt lovande. Det här året är det lite mer fokus på unghästarna, där jag vill introducera de som är på väg upp lite mer. Senare i höst hoppas jag att jag har två hästar som är redo för internationell Grand Prix, säger Jeanna Högberg.