Det skruvas och sträcks på sig vid den olympiska beachvolleyarenan i Paris där världsettorna David Åhman och Jonathan Hellvig ska jaga guld i början av augusti.
– Fantastiskt, berömmer en grupp tyska turister det exceptionella läget vid Eiffeltornet.
Än så länge är det bara byggjobbarna som svettas. Förberedelserna inför sommarspelen 2024 är inne i det hektiska bygga-färdigt-läge som alla olympiska arrangörer tycks befinna sig i med några månader kvar till invigningen.
Att hinna klart är dock för en gångs skull inte något huvudproblem. I Paris finns annat att bekymra sig över i stället.
Terrorhot
Inte minst handlar det om säkerheten. Frankrike minns mycket väl de blodiga terrordåden i Paris 2015 och Nice 2016 med totalt långt över 200 döda.
Nu krävs en rejäl insats för att säkra OS – och framför allt den spektakulära invigning som i Paris ska hållas på och omkring floden Seine.
45 000 poliser ska se till att allt flyter som det ska den 26 juli, när upp till 300 000 åskådare ska välkomna tusentals olympier som färdas i små båtar.
Redan från den 17 juni kommer vissa restriktioner att införas i området, med stegvis allt tuffare kontroller från den 18 juli. Då förvandlas delar av centrala Paris till en fästning dit bara cyklister och gångtrafikanter släpps in. På själva invigningsdagen gäller det att ha särskilt förhandstillstånd för att komma in i närområdet, inklusive de byggnader som vetter mot floden.
Höjda priser
Parisarna Julien och Marguerite är ändå relativt lugna.
– Terrorhotet finns ju där hela tiden, men jag litar på att myndigheterna har kontroll, säger Julien utanför ett café i centrala Paris.
Som många andra huvudstadsbor planerar paret att fly staden under OS – dels på grund av det ändå är semestertider, dels på grund av inflödet av turister, åskådare och säkerhetskontroller.
– Transporterna kommer att bli en katastrof, befarar Marguerite.
Myndigheterna har beslutat om att näst intill dubbla biljettpriserna i buss och tunnelbana under OS-perioden för att minska på trycket. Samtidigt varnas också för rejält höjda restaurang- och hotellpriser.
Simma i Seine?
I bakgrunden hägrar också oron för protester och strejker. Med sophämtarna har dock ett förhandsavtal redan skrivits för att undvika det som skedde 2016 då en strejk inför fotbolls-EM fick Paris att stinka rejält ända fram till invigningen.
Ett annat stankproblem återstår ändå – och är svårare att mota på förhand.
Paris har satsat miljarder på att rena vattnet i Seine och till och med planera för triathlon och öppet-vatten-simning i floden under OS. Men det hänger på att inget plötsligt regnoväder dyker upp inför spelen och spolar ut nytt bajsvatten på olympierna.
Den 23 juni är det tänkt att hela OS-ledningen ska testbada, med borgmästare Anne Hidalgo i spetsen.
– Vi kommer inte att ta några risker för de aktiva, lovar förre rugbystjärnan Pierre Rabadan i tidningen L'Équipe.