Mittfältare uppges nära Sirius

Oscar Kindlund lånades precis ut till norska tredjeligan, men Sirius ser ut att plocka in en ny mittfältare. Enligt Aftonbladet är Mohammed Saeid, 27, nära Sirius.

2 augusti 2018 17:03

Mohammed Saeid lämnade allsvenskan och Örebro för MLS efter säsongen 2014 när han flyttade till Columbus Crew. Mittfältaren hann även med att representera Minnesota United och Colorado Rapids innan han i vintras återvände till Norden och danska Lyngby.

Lyngby ramlade ur högstaligan och under onsdagen kom nyheten att Mohammed Saeid bryter sitt kontrakt eftersom klubben har ekonomiska problem.

Så här sade Saeid till klubbens hemsida då:

– Självklart är jag först och främst besviken över att min tid i Lyngby slutade med nedflyttning och jag tycker synd om supportrarna. Jag är säker på att Lyngby kan ta sig tillbaka.

Nu rapporterar alltså Aftonbladet att spelaren är nära en flytt till Sirius och kommer skriva ett kontrakt som gäller säsongen ut. Därefter kommer kontraktet kunna förlänges under förutsättningen att Sirius håller sig kvar i allsvenskan.

Senaste gången som Sirius tränare och sportchef Kim Bergstrand pratade med UNT sade han att Sirius inte letade efter några breddvärvningar utan söker spets om man ska värva mer i sommar.

– Vi kollar hela tiden på spelare på olika positioner. Ska vi ta in något så ska det vara något som saknas och om det dyker upp något kommer vi titta på det, sade Kim Bergstrand då.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Thomas Lindblom