Många fullträffar i Triangelskyttet

SKYTTE. Unungetrion Stefan Lundqvist, Lars-Göran Lundqvist och Roger Hjälström slog till med lagseger i lördagens Triangeltävling utanför Mora.

18 juli 2010 21:05

Det handlade om liggande skytte med gevär på distansen 300 meter. Den gren som rospiggarna är riktigt, riktigt bra på. Roslagsframgångarna fortsatte då finalerna avgjordes. Med individuella pallplatser för alla tre.

Segervane 56-veteranen Lars Göran Lundqvist vann veteranfinalen och snubblande nära var det att klubbkompisen Stefan Lundqvist kopierade bravaden i elitfinalen. Men Göran Åhlin, Bälgviken, var ofin nog att panga in samma poäng, varför det blev särskytte om guldet. Och för Lundqvist del blev det ett mindre roligt slut då han direkt släppte en nia medan sörmläninngen lika säkert som tidigare klämde in en tia. Tredjemannen i i laget, Hjälström, tog en bronsplats i sin klassfinal.

Drygt 140 deltagare kom till start. I söndagens ställningsskytte utmärkte sig Caroline Törnvall, Ultuna, då hon placerade sig på andra plats i elitfinalen efter segrande Stefan Ahlesved, Karlstad-Ulfsby.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Bosse Wiqvist