Strömsberg ännu utan poäng i herrtvåan

Strömsberg ägde mycket av spelet inledningsvis i bortamötet mot Ånge. När domarens pipa ljöd för full tid stod ändå hemmalaget som segare. - Sett till hela matchen vann Ånge rättvist, konstaterar Strömsbergstränaren Carlos Santis.

15 april 1916 13:15

FOTBOLL

Han fortsätter sin analays av matchen:

- Vi gjorde en bra första halvlek och hade ett klart spelövertag. Men vi lyckades ändå inte förvalta vårt bollinnehav till några riktigt klara målchanser. Ånge backade hem med sitt lag i första men klev framåt mer efter pausvilan. Då spelade det en kraftfull fotboll och gick in tufft i närkamperna.

Ånge tog ledningen med 1-0 strax före halvtid genom Tyrell Mitford. Ett psykologiskt viktigt mål för hemmalaget. Strömsberg jagade sedan en kvittering vilket innebar att man samtidigt blev sårbara bakåt. Det var också på en omställning som Ånge i 68:e minuten slog in 2-0.

Ånge var ett topplag förra säsongen i Norrlandstvåan- men klubben har inför denna säsong tappat många spelare samt även huvudtränaren.

- Det är väl så här pass tidigt svårt att bedöma hur pass bra Ånge blir denna säsong. Men jag har ändå svårt att tro det kommer bli ett topplag, men det är ändå något framtiden får utvisa, säger Carlos.

Strömsberg förlorade som bekant snöpligt premiären mot Hudiksvall med 1-2 efter ett omdiskuterat segermål för Hudiksvall.

- I den matchen anser jag att vi förtjänade poäng vilket sett till 90-minuter inte var fallet mot Ånge. Det är bara att ladda om inför kommande hemmamatch på lördag.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!