Ingen skräll i finalen av Upplandscupen

Det blev Rimbo som vann Upplandscupen efter en bra andra halvlek. ”Det var klasskillnad”, säger Films tränare Robert Johansson.

22 oktober 2016 16:20

Film lyckades skrälla sig hela vägen till en final i Upplandscupen, men väl där tog det stopp mot division I-laget Rimbo som vann matchen med 4-3 till slut inför storpublik på Björparken.

– Rimbo tryckte på rejält i andra halvlek och det var väl aldrig riktigt nära, säger Films tränare Robert Johansson som ändå fick se hemmalagets Caroline Jansson göra ledningsmålet tidigt i matchen.

Film missade sedan två straffar, och efter paus tog Rimbo över både spelet och ledningen. Films Jonna Eriksson tog vara på lagets båda återstående straffar efter paus, men närmare kom inte Film som i stället fick se Rimbo jubla för seger i Upplandscupen.

– Det var skönt att få avsluta en jobbig säsong på ett bra sätt, säger Rimbos tränare Patrik Simonsson som var imponerad av Film.

– Film gjorde det bra. Även om det var klasskillnad, vilket det ska vara med tanke på att vi spelade i division I, så är matchen jämn in i det sista. Så all eloge till Film som gjorde det riktigt bra.

Upplandscupen, final damerFilms SK–Rimbo IF 3–4(1–1)Målen, Film: Jonna Eriksson 2, Caroline Jansson. Rimbo: Johanna Möller 2, Michaela Johansson, Kajsa Sund.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Magnus Jansson Klarin