Lindström överraskade i Mälarcupen

SKYTTE. Det blev hemmaseger vid helgens Mälarcup i lerduvegrenen sporting som anordnades av Rosersbergs Jaktskytteförening. Detta genom överraskningen Anders Lindström med 85 träffar av 100 möjliga.

3 april 2011 18:42

Ett resultat som även Birger Hall, Nordanlund, Michael Strindholm, Wings & Clays, och Lars Inge Pettersson Växjö, ståtade med vilket innebar ett avslutande särskytte om titeln dagens främste skytt. Lindström hade de kyligaste nerverna i särskyttet och tog en bejublad totalseger med Birger Hall närmast efter sig. Banläggare var rutinerade Derek Martin, och han hade strängt ut en fin bana som rosades.
- Mälarcup i Rosersberg innebär som oftast inte alltför svåra, men roliga duvor. Inget undantag denna gång då Derek Martin som vanligt lagt en jättefin bana.Toppresultat uteblev emellertid då dom flesta provar på att skjuta lite på sidan om så här års. Men banan hade ett värde för 90+ i träffprocent, sade Birger Hall som fick nöjet att vinna A-klassen.
En bedrift som väger tungt.

Främste rospigg blev inte oväntat förbundskaptenen Stefan Björklund, Roslagen, som med sina 84 träffar grejade tredjeplatsen i A-klassen.

Nästa deltävling avgörs i Trosa kommande helg.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Bosse Wiqvist