Berggren har varit med under alla år som laget har fajtats med Falun i både slutspel och SM-finaler. Rivalieten har växt fram mellan klubbarna och är den absolut hetaste matchen på herrsidan i innebandy-Sverige.

Nu spelar han sin sista match mot Falun på bortaplan när lagen möts i Jalas Arena på lördagen. Efter säsongen är det som bekant slutspelat för Berggren.

– Det är en av de tuffaste matcherna man kan spela, den svåraste av alla att vinna. Att det är min sista match i Falun har jag inte tänkt på förrän nu. Det ska bli häftigt och det är alltid roligt att möta Falun.

Nu frågar sig vän av ordning varför Storvreta och Falun inte kan mötas i ett slutspel – och visst, så kan det bli, men bara i teorin. Ettan och tvåan (som just nu är Storvreta och Falun) kan nämligen inte mötas förrän i finalen.

Det finns ingenting som tyder på att något av de andra lagen skulle passera Storvreta och/eller Falun i tabellen.

– Vi känner oss svårslagna, men senast vi förlorade var det där uppe, säger Jesper Berggren.

Serieledande Storvreta har sex poängs försprång på Falun, som alltså skulle bli nio vid seger i lördagens match. Men vinner Falun, då blir det tajt ...

Storvretas form är oerhört bra. Laget vägrar att förlora, men spelet har inte klaffat hundraprocentigt om vi får tro Berggren.

– Det kanske kan låta konstigt när vi har vunnit så mycket, men det finns mer att utveckla. Vi har inte fått den där riktiga fullträffen än.

I Storvreta kommer Valdemar Ahlroth och Filip Stenmark närmare comeback efter skador. Båda är med och tränar men det är oklart om det blir spel mot Falun på lördagen.