Fyra mål av Victoria Spring när SHK Hockey vann

Victoria Spring stod för ett målkalas när SHK Hockey besegrade SDE i NDHL DamEttan östra i ishockey med 6-1 (0-0, 5-0, 1-1).

SHK Hockey vann mot SDE HF 2

Ishockey2024-09-29 19:44

Hela fyra mål gjorde Victoria Spring, synnerligen viktigt för SHK Hockeys trepoängare.

- En kul och jämn match där vi får bra utdelning på våra chanser. Vi spelar bra defensivt i egen zon och lämnar inte mycket utrymme för motståndarna att komma åt returer. Elsa håller dessutom i det närmaste tätt bakåt, tyckte SHK Hockeys tränare Jan Lundvall, efter matchen.

Den första perioden slutade mållös. I andra perioden var det SHK Hockey som var starkast och ryckte åt sig ledningen med 5-0 genom tre mål av Victoria Spring och två mål av Elin Lundvall. SDE reducerade dock till 5-1 genom Hilda Arhammar Pakarinen efter 6.08 av matchen.

SHK Hockey kunde dock avgöra till 6-1 med 11.46 kvar av matchen genom Victoria Spring.

SHK Hockeys Victoria Spring gjorde fyra mål och Elin Lundvall gjorde två mål och två målgivande passningar.

Båda lagen har haft en tuff start på serien. SHK Hockey tog nu sin första seger och SDE är helt utan poäng efter tre spelade matcher.

Nästa motstånd för SHK Hockey är AIK. Lagen möts lördag 5 oktober 12.00 i Ulriksdals IP.