Enköping föll mot Surahammar med 0-2

Enköping förlorade mötet med Surahammar hemma med 0-2 (0-1, 0-1, 0-0) i HockeyEttan östra på fredagen.

Enköpings SK förlorade mot Surahammar

Ishockey2024-10-11 21:20

Surahammar tog ledningen efter åtta minuters spel, genom William Otter assisterad av Johan Franzén och Wille Hedqvist. Surahammar ökade ledningen till 0-2 alldeles i slutsekunderna av andra perioden när Lukas Henze hittade rätt på pass av Marcus Wahlgren och Viktor Greveback. Målet var Lukas Henzes femte i HockeyEttan östra.

Tredje perioden blev mållös, och Surahammar höll i sin 2-0-ledning och vann.

Enköping har fem förluster och 2-14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Surahammar har tre vinster och två förluster och 14-14 i målskillnad.

Enköping har haft en tuff start på serien och har bara ett poäng efter fem spelade matcher. Surahammar har nio poäng.

Nästa motstånd för Enköping är Nyköping. Lagen möts lördag 12 oktober 16.00 i Stora Hallen.