Emilia Englund målskytt – men SHK Hockey föll

SHK Hockey blev besegrade av Team Uppsala på hemmaplan i NDHL DamEttan östra i hockey, där matchen på onsdagen slutade 1-5 (0-0, 1-2, 0-3).

SHK Hockey förlorade mot Team Uppsala

Ishockey2024-10-09 21:34

SHK Hockeys tränare Jan Lundvall kommenterade matchen:

- Stundtals ser det bra ut, men på det hela taget kan vi göra det bättre. Nya tag till kommande match!

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Andra perioden var jämn. SHK Hockey inledde bäst och tog ledningen genom Emilia Englund efter 7.03, men Team Uppsala kvitterade genom Olivia Klaar. Och Team Uppsala hann också ta ledningen, genom Julia Weckström. Även i tredje perioden var det Team Uppsala som dominerade och gick från 1-2 till 1-5 genom mål av Elina Ingemarsson, Leontine Almén och Tilda Pettersson och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 1.12 kvar att spela.

För tabellens utseende betyder det här att SHK Hockey ligger på sjätte plats medan Team Uppsala har femteplatsen.

Nästa motstånd för SHK Hockey är Hammarby. Lagen möts söndag 13 oktober 17.00 i Zinkensdamm.