Alex Ek målskytt när Wings Arlanda föll

Wings Arlanda förlorade på bortaplan i HockeyEttan östra mot Visby/Roma, med 1-4 (1-0, 0-3, 0-1).

Visby/Roma vann mot Wings HC Arlanda

Ishockey2024-10-12 20:20

Wings Arlanda tog ledningen efter 18 minuters spel, genom Alex Ek. Visby/Roma gjorde dock tre raka mål i andra perioden och gick från underläge 0-1 till ledning med 3-1. 12.27 in i tredje perioden slog Olle Andersson till framspelad av Elias Lindström och Niko Lahtinen och ökade ledningen för Visby/Roma.

Visby/Roma har fyra segrar och en förlust och 16-5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Wings Arlanda har två vinster och tre förluster och 12-22 i målskillnad.

För Visby/Roma gör resultatet att man nu ligger på andra plats i tabellen, medan Wings Arlanda är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Wings Arlanda är Enköping. Lagen möts söndag 20 oktober 16.00 i Bahcohallen.