Tacklingen kommer att granskas

Storvretas senaste landslagsman, Hampus Ahrén, kommer att granskas av förbundets videogrupp för en situation i segermatchen mot Helsingborg. Detta rapporterar Innebandymagazinet.

Hampus Ahrén i matchen mot Helsingborg.

Hampus Ahrén i matchen mot Helsingborg.

Foto: Adam Troy

Innebandy2019-10-28 20:25

Bollen var inte i närheten när Hampus Ahrén tacklade Helsingborgs Andreas Lindholm i söndags Lindholm gick i golvet och Ahrén vände om och bad om ursäkt vad det såg ut som. Frågan är om tacklingen var med mening eller en olyckshändelse?

– Men jag tycker inte den är snygg utifrån vad jag sett i repris, säger FCH:s tränare Niklas Pålsson till innebandymagazinet.se.

Tidningen rapporterar under måndagskvällen att händelsen är rapporterad till Svenska innebandyförbundets videogrupp. Den kommer att granska tacklingen och ta beslut om situationen ska anmälas vidare till Juridiska nämnden (JN). Om så sker är det upp till JN att bestämma om eventuell avstängning.

Hampus Ahrén kom till Storvreta till den här säsongen från allsvenska Rig Umeå och blev i förra veckan uttagen till a-landslaget för första gången. Ahrén blir därmed förste spelare född på 2000-talet att ta plats i blågult på herrsidan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!