Storvreta med flera frågetecken

Sjukstugan är inte över i ett Storvreta som ska försöka studsa tillbaka på vinnarspåret igen när man möter Dalen på hemmaplan.

Storvretatränaren Andreas Harnesk kommer att sakna ett antal spelare även mot Dalen.

Storvretatränaren Andreas Harnesk kommer att sakna ett antal spelare även mot Dalen.

Foto: Adam Troy

Innebandy2019-12-03 16:19

En klar ledning förbyttes till förlust efter straffar och tappade poäng för Storvreta i söndags. Då saknades en rad spelare. Filip Stenmark, Jimmie Pettersson och Niklas Winroth var samtliga sjuka. Simon Götz fick kliva av tidigt på grund av en ömmande fot och man har sedan tidigare Valdemar Ahlroth utlånad. 

– Det är klart att vi är förbannade men en poäng är ändå acceptabelt när vi hade så många borta. Det var ingen bra match men inte heller någon katastrof, säger tränaren Andreas Harnesk.

Inför onsdagskvällens möte med Dalen, som Storvreta slog med 4–2 på bortaplan, kan någon vara tillbaka men långtifrån alla. Filip Stenmark lär inte komma till spel och definitivt inte Jimmie Pettersson som varit förkyld med halsont.

– Det börjar i alla fall släppa och jag är på rätt väg men jag har ju inte tränat på en vecka, säger Pettersson som tror att han ska kunna vara tillbaka i träning igenom inte alltför lång tid.

För Winroth ser det lite ljusare ut trots att han inte tränade under tisdagen.

– Vi hoppas att han kan vara med, han tror att han är rätt okej, säger Harnesk.

Götz?

– Kanske.

Dalen ledde liksom Storvreta med tre mål i senaste omgången, mot Sirius, men föll de med på straffar.

– De är bra mot topplag framförallt. Och det är ingen hemlighet att de är bra på att försvara sig och att kontra, säger Storvretatränaren.

Matchdags

Storvreta–Dalen

Superligan

IFU Arena onsdag 19.00

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!