Siriusspelaren som trivs i derbyn

Christian Sandsund gjorde återigen mål i derbyt mot Storvreta. Det räckte dock inte utan Storvreta vann med 5–1.

Christian Sandsund gjorde Sirius enda mål.

Christian Sandsund gjorde Sirius enda mål.

Foto: Peter Bohlin / Frilansfotograferna

Innebandy2019-12-17 21:24

Efter att ha släppt in två snabba mål i början av andra perioden reducerade Christian Sandsund till 1–3. Efter en snabb kontring hittade Kevin Söderling in till Sandsund framför mål.

– Det kändes som vi var lite på gång där men fick inte in bollarna. Vi behövde gå rakare på mål, när vi gjorde det en gång så blev det mål. Vi skulle behövt göra det fler gånger, arbetsinsatsen var det inget fel på utan spelet stämde inte, säger Christian Sandsund.

Efter reduceringen kom en bättre period för Sirius men de kom inte närmare. Innan perioden var slut utökade Storvreta till 4–1 och i sista perioden fastställdes slutresultatet.

– Vi var lite för tunna i närkampsspelet, kontringar och anfallsspelet. Egentligen i alla delar och det är svårt att säga vad det beror på. Storvreta är ett bra lag och vi försökte spela vår innebandy men det gick inte i dag. Storvreta gör det bra men det känns inte som vi var där med boll och klubba i dag, säger Christian Sandsund.

Därmed föll Sirius för andra gången mot Storvreta den här säsongen och tre av Sandsunds fyra mål har kommit i derbyn.  
Förlusten var Sirius andra raka och gör att de står kvar på 17 inspelade poäng.

– Det är såklart kul att göra mål men i dag betydde det ingenting och då spelade det egentligen ingen roll. Jag vet inte varför det har blivit flera mot Storvreta, det är kanske extra taggning eller extra roliga matcher att spela. Men i dag räckte vi inte till och då spelar det ingen roll, säger Christian Sandsund.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!