Ny sportchef klar hos mästarna

Sedan Michael Rasi klev av i somras har vice ordförande Henrik Ededahl varit ansvarig för de sportsliga frågorna i Storvreta. Nu har en ny sportchef och sportgrupp utsetts.

Svenska mästerna Storvreta har klart med en ny sportchef och sportgrupp.

Svenska mästerna Storvreta har klart med en ny sportchef och sportgrupp.

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Innebandy2019-11-29 17:21

Anledningen till att Michael Rasi klev av uppdraget som sportchef i Storvreta var att arbetsbelastningen blev för hög. Från början var han ansvarig för en sportgrupp men efter hand innehöll den gruppen allt färre personer. Under hösten har det jobbats på att bilda en ny grupp i klubben och nu har man kommit till skott.

– Vi har anställt en sportchef och bildat en sportgrupp, säger vice ordföranden Henrik Ededahl, som är en av personerna som kommer ingå i sportgruppen.

Vem sportchefen är vill Ededahl ännu inte säga. Lösningen kommer att presenteras för spelarna på torsdag kväll.

– Det är en person som varit verksam i föreningen tidigare och som är Uppsalabaserad, säger Ededahl och fortsätter:

– Vi har varit på det klara ganska länge för vem vi ville ha men det har funnits en massa saker som har behövt lösas.

Enligt uppgifter till UNT kan tidigare sportchefer som Lars Johnsson och Erik Brännström komma att ingå i gruppen tillsammans med nämnde Ededahl. Även adjungerade styrelseledamoten Anders Ramsell nämns för att ta plats i gruppen.

Totalt kommer fem personer att ingå i sportgruppen där dessa kommer att få ansvar om olika arbetsuppgifter såsom fysbiten och boende/jobb.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!