Målfest när Alunda krossade Tobo/Örbyhus

Alunda hade inga problem med Tobo/Örbyhus i division 2 GUD grupp B herr i innebandy, och vann borta med utklassningssiffrorna 11-4 (8-1, 2-0, 1-3).

Tobo/Örbyhus FF förlorade mot Alunda IBF

Innebandy2024-10-04 21:43

- Otroligt skön derbyseger där vi avgör matchen redan i första perioden, som vi vinner med hela 8-1. Vi spelar precis som vi sa att vi skulle göra och gör en prickfri insats i en svårspelad hall. Det är viktigt att vi kom tillbaka starkt efter den lite bleka premiären, kommenterade Alundas tränare Dan Collin.

Det var första segern för Alunda. I premiären förlorade laget med 3-5 mot Vaksala U .

Alunda tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.08 genom Elliot Collin, och gick upp till 0-7 innan Tobo/Örbyhus svarade.

I periodpausen hade Alunda ledningen med 1-8. Även i andra perioden var det Alunda som var starkast och gick från 1-8 till 1-10 genom mål av Johannes Holm och Andreas Runermark. Det skulle komma mer från Alunda. Tobo/Örbyhus förde spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 3-1 men Alunda kunde hålla undan och vinna matchen med 11-4.

Melker Johansson gjorde ett mål för Alunda och tre assist och Johannes Holm gjorde tre mål.

Nästa motstånd för Alunda är Midas. Lagen möts fredag 11 oktober 20.00 i Olandshallen.