Här är Sirius nya MLS-spår

Här är näste MLS-spelare som kan vara aktuell för Sirius. I dagarna besökte den jamaikanske anfallaren Michael Seaton Uppsala och Lötens IP.

9 juni 2015 16:47

Tidigare har division IV-laget Gimos duo Aaron Meyer och Michael Kafari (som båda har viss erfarenhet av amerikanska MLS) tränat med Sirius, men nobbats. I stället kan anfallaren Michael Seaton, som fram till nyligen var utlånad till allsvenska Örebro SK från DC United, vara något för framtiden.

– Han har god fysik och bra ambitionsnivå som alla jänkare. Av det lilla man kan se av en enda träning så är det en bra avslutare som är duktig en mot en, säger Sirius tränare Kim Bergstrand.

Hur ser framtiden ut kring Seaton, vad lutar det åt?

– Det är en bra spelare som vi kan knyta kontakt med i fall det skulle behövas längre fram, men i dagsläget har vi inget behov, fortsätter tränaren som kan komma att ta in fler spelare på besök/provträning i nästa vecka.

Michael Seaton är 19 år (1996) och står registrerad för fyra matcher med Örebro i årets allsvenska där två har varit från start. I helgen ska han spela en U20-landskamp med Jamaica.

Det svenska transferfönstret öppnar 15 juli och stänger 11 augusti.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!