Tung avslutning för EHS

Trots drömstart förlorade Enköpings HS-damerna mot Alfta.

Tung förlust. Enköpings HS kunde inte skrälla hemma mot topplaget Uppsala. Fiona Wallén var en av lagets bästa målskyttar.

Handboll2018-02-19 12:00

Det blev högdramatiskt i mötet mellan EHS och Alfta i division 2.

Med knappa tre minuter kvar av matchen var det 22–22. EHS hade en spelare utvisad och Alfta två.

Men hemmalaget lyckades inte göra något mer mål medan Alfta satte tre bollar vilket gav slutliga 22–25.

Ett resultat som innebär att EHS fortfarande ligger sist i tabellen.

Och målmässigt hade laget grepp om händelserna vid flera tillfällen.

Exempelvis hade EHS 4–0 efter dryga tre minuter, 13–11 och 16–14 en bit in på den andra halvleken.

Men trots 22–21 med dryga fyra minuter kvar tvingades alltså laget inkassera ytterligare en förlust.

Målskyttar EHS: Elin Sköld 13, Elice Holmberg 4, Maia Nysten 2, Nathalie Goro 1, Sarah Westerberg 1 och Kajsa Pihl 1.