Endrit Abdullahi 13-målsskytt i Rimbos seger mot Cliff

13 mål hann Endrit Abdullahi med när Rimbo besegrade Cliff på bortaplan med 42-33 (19-20) i division 1 norra herr i handboll.

HK Cliff förlorade mot Rimbo

Handboll2024-10-06 16:02

Övriga mål för bortalaget gjordes av Isak Thorström 7, Ken Tollbring 6, Leo Elvermark 5, Max Eriksson 4, Carl Seger 4, Nicklas Jading 2 och Jeff Tollbring, målen för Cliff gjordes av Oscar Ståhl 7, Max Andersson 6, Simon Lindberg 6, Kevin Johansson-Eggan 5, Ruben Vojbacke 4, Alex Lundell 2, Rasmus Strömberg 2 och Ludwig Schibort.

- Vi gör en stark bortamatch, ligger under med ett mål i paus. Andra halvlek visar vi verkligen en bra offensiv samt en stabil defensiv där Simon Wetter stänger bakåt. Endrit Abdullahi en av många bra spelare framåt, kommenterade Rimbos lagledare Joel Fritz.

Hemmalaget Cliff hade alltså greppet i halvtid och ledde med 20-19. Men Rimbo vände på matchen och vann till slut.

Det var Rimbos första seger, efter förlusten med 30-32 mot Lif Lindesberg i premiären.

Nästa motstånd för Cliff är Enköping. Lagen möts lördag 12 oktober 16.00 i Enköping Idrottshall. Rimbo tar sig an Skogås hemma fredag 11 oktober 19.00.