Han följde Sirius till Portugal

Finns det något bättre än tio dagar med Sirius i Portugal under februari? Inte om ni frågar supportern Magnus Dahl som för tredje året i rad finns på plats under blåsvarts läger.

5 februari 2019 19:03

För två år sedan åkte Magnus Dahl med Sirius nätverk som sponsor till Salou för att se en av matcherna under lägret i Spanien. Där och då fick han blodad tand. I fjol var han som ensam supporter nere på Sirius läger i Vilamoura och i år går Dahl all in med en tio dagars resa till Albufeira för att följa Sirius på plats.

– Det är en kombination av att kolla på träningarna och samtidigt tanka lite sol och energi, en kombinerad semester med fotboll som jag gillar, säger Dahl.

Hur står sig det här lägret?

– Det är nog det bästa hittills. Det är en lite större ort och det finns mer att se och göra. Man kan också se fler matcher häromkring, under måndagen kollade jag på Århus mot Rosenborg och jag har även sett Norrköping mot Mattersburg samt Mattersburg spela mot ett kinesiskt lag första kvällen. Jag tänkte även försöka se Norrköpings match mot Farense under onsdagen och sedan Sirius så klart på torsdag. Det blir mycket fotboll, säger Dahl och tillägger:

– Jag tycker också att gräsplanen känns mycket bättre än de tidigare två åren.

Du har sett alla träningar, vem har stuckit ut?

– Abdul Razak så klart, men det förväntade man sig. Han går från klarhet till klarhet. Många andra har varit duktiga, men om någon sticker ut så är det han.

Magnus Dahl är den ende Siriussupportern som är på plats under hela lägret, men han har haft sällskap av andra från och till under veckan.

– En kompis till mig var nere i början, men han åkte hem i lördags då det passade illa med jobbet. Sedan kom en annan supporter ner i lördags och kommer att vara kvar tiden ut och det kommer ett par nu på onsdag också som ska se matchen, säger Dahl.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Daniel Meisels