Tävlingen lockade ett stort startfält med spelare från hela Europa och bland dem återfanns Uppsalaspelarna Cecilia Wang, Ella Hellman, Axel Roberts och Albin Thorsélius. Tävlingen startade redan på fredagen med flera intressanta matcher där alla spelare från Uppsala tog sig vidare till lördagens spel. Under lördagen blev det respass i singel för våra spelare, men i dubbel och mixed hade de bättre framgångar.

Söndagens semifinaler startade med mixeddubbel där Cecilia Wang/Albin Thorsélius ställdes mot det förstaseedade ryska paret Filippova/Velp. För tre veckor sedan möttes just de här paren i semifinalen i Swedish U17 International som spelades i Uppsala. Då vann ryssarna, men den här gången hade Albin och Cecilia bestämt sig för att ta revansch. Efter en fantastisk prestation vann de semifinalen i två raka set (22–20, 21–18).

Även i herrdubbel semifinalen var motståndet ryskt där Axel Roberts, i par med Filip Karlborg (Spårvägen), mötte Bunkov/Pechenkin. Här blev ryssarna lite för svåra för Axel och Filip, som fick nöja sig med en bronsplats. När det var dags för semifinalen i damdubbel stod Cecilia Wang banan igen. Den här gången i par med Thyra Hultman (Spårvägen) och på andra sidan nät återfanns det belgiska paret De Sutter/Lammertyn. Efter två jämna set drog våra svenska tjejer ifrån belgiskorna i det tredje och matchen kunde avgöras till fördel för Cecilia och Thyra med slutsiffrorna 18–21, 21–19, 21–13.

I damdubbelfinalen stod Franconville/Pelupessy från Schweiz för motståndet. Även i den här matchen är det oerhört jämnt, men efter tre välspelade set står det klart att Cecilia och Thyra har gått obesegrade genom tävlingen. Guldet var bärgat och prispokalerna var så stora att det knappt får plats i tjejernas väskor. Sista matchen för helgen var finalen i mixeddubbel där Cecilia och Albin ställs mot det franska paret Gaudin/Vallet. Också i den här matchen behövs tre set för att kora en vinnare, siffrorna skrevs till 18–21, 21–19, 21–17 till fransmännens fördel. Det blev därmed ett silver för Albin och Cecilia efter en bra genomförd tävling.