Salech tror på en vändning i andra halvlek

Yousef Salech hade lätt att hålla sig för skratt efter första halvlek mot Halmstad. Siriusspelaren var missnöjd med tempot och radade upp saker som laget kan förbättra i andra halvlek.

Fotboll2024-10-19 18:35

Halmstads drömstart, med mål efter knappt fyra minuter, kom säkert som en chock för Sirius. När tvåan trycktes in under slutet av den första halvleken var Sirius nere för räkning. Hemmalaget kändes helt enkelt hetare.

Inte för att Sirius saknade chanser, men det såg lite tafatt ut. Ett par vassa skott av Leo Walta var det närmaste laget kom ett mål under de första 45 minuterna.

– Vi gjorde för många misstag. Vi måste upp i tempo och skapa fler snabba anfall, sade anfallaren Yosef Salech till tv-kanalen Max efter första halvlek.

– Vi måste förbättra oss i andra halvlek och kanske hitta lite mer kombinationer framför dom, säger Salech, som själv hade svårt att hitta några lägen, eller kanske rättare sagt: han fick för få bra bollar att jobba med.

Sirius har visat förut att man kan vända nederlag till seger. Minns Degerfors hemma i fjol där 0–2 blev 3–2 på tilläggstid – och nu är det 45 minuter kvar...

– Vi ska hålla våra positioner och hitta varann och då kan vi förhoppningsvis göra minst två mål, sade Salech i Max tv-sändning.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!