Första målen i första matchen

Sirius vann sin första träningsmatch för säsongen med 4–0 mot Gusk. Jamie Roche slog till två gånger om och gjorde därmed sina första mål i a-laget.

Jamie Roche gjorde två mål när Sirius vann med 4–0 mot Gusk.

Jamie Roche gjorde två mål när Sirius vann med 4–0 mot Gusk.

Foto: Peter Bohlin/Frilansfotograferna

Fotboll2020-01-25 17:19

I halvtid gjorde Sirius flera byten och en av de som kom in var Jamie Roche som vanligen spelar i U19-laget.
Bara några minuter senare nickade han in 3–0 efter fint förarbete och inlägg av Jonas Lindberg.

– Jag sökte mig mot första stolpen, stack fram huvudet och så gick den in. Vid andra målet fick jag bollen vid en snäv vinkel efter ett väggspel och det var det bara att skjuta hårt mot bortre. Det var kul att göra två mål men jag hade kunnat göra vissa saker lite bättre, säger Jamie Roche.

Bara tre minuter efter första fullträffen slog Jamie Roche till igen då han fick bollen i straffområdet och drog till. Bollen gick stenhårt upp i högerkrysset och innebar 4–0 som blev slutresultatet.
Dessförinnan hade Isak Bråholm och Karl Larson gjort varsitt mål inom loppet av tre minuter i mitten av den första halvleken.

– Det var kul att spela 45 minuter och vi spelade stundtals bra. Vi hade kunnat göra det bättre i slutet men blev trötta. Det blir lite speciellt när nästan hela laget byttes ut men vi är ett lag och alla kan spela med varandra, säger Jamie Roche.

I Sirius debuterade fyra nyförvärv i Adam Hellborg, Simon Gefvert (spelade fram till 2–0), Joanthan Viscosi och Nahom Girmai Netabay.
För Sirius väntar ny träningsmatch första februari mot Gefle på bortaplan medan Gusk ställs mot Enköping 22 februari.

Matchfakta

Gusk–Sirius 0–4
(0–2)
Målen:  0–1 (20) Isak Bråholm, 0–2 (23) Karl Larson, 0–3 (51) Jamie Roche, 0–4 (54) Jamie Roche.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!