Femte målvakten klar för Almtuna

Fyra målvakter under kontrakt var inte nog. Nu stärker Almtuna upp även med Christoffer Bengtsberg, senast i Troja-Ljungby.

18 augusti 2014 15:32

Alexander Sahlin gjorde succé i fjol och in till år har man värvat Johan ”Honken” Holmqvist från Brynäs. Därtill har Almtuna Charlie Torstensson (utlånad till Varberg) och Dayn Belfour (utlånad till Lindlöven) under kontrakt. Målvaktssidan ser minst sagt bra ut för Almtuna. Men nu har man alltså gjort klart även med 25-årige och allsvenskt meriterade Christoffer Bengtsberg.

– Han kommer att stå i Huddinge men kommer att vara skriven hos oss. Det är en säkerhetsgrej i fall vi får skador, säger Ais-tränaren Niklas Eriksson.

Mer nytt i truppen är att man från och med nu och på obestämd tid placerar backen Carl-Johan Meyer och forwarden Emil Ripstrand i samarbetsklubben Wings. Unge nyförvärvet Markus Magnusson från Luleå placeras i egna J20-laget.

Övriga i truppen åker under tisdagen till Sundsvall för ett tredagarsläger där matcher mot Timrå (tisdag) och Sundvall (torsdag) väntar. Under detta läger ska kommande säsongs målsättning sättas.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Henrik Söderlund