"En av säsongens skönaste segrar”

Siriuskaptenen Niklas Busch Thor var lättad efter islossningen borta mot Trelleborg.

2 oktober 2016 20:27

Sirius ineffektivitet från matchen hemma mot Åtvidaberg fortsatte även i Trelleborg. Men efter en mållös första halvlek blixtrade Sirius till med två snabba mål som räckte till säsongens 16:e seger – och ett ordentligt slagläge inför avslutningen på säsongen.– Vi fick inte till det där sista mot Åtvidaberg senast. Det är jobbigt att spela dåligt, men ännu jobbare att spela bra och ändå inte vinna. Det känns som att vi har gjort det nu i ett par matcher. Skönt att vi kan få något skitmål också, även om frisparken kanske inte var något skitmål. Den var faktiskt slagen så att den skulle kunna gå in, säger lagkaptenen Niklas Bush Thor som hade en av första halvlekens bästa chanser efter en riktig kanon som gick strax utanför stolpen.

Det låter som att du är väldigt lättad?

– Det här var så viktigt. Det här var tio av tio. Det är skönt att vinna hemma, men det är något speciellt med att vinna på bortaplan i ett mörkt och regnigt Skåne. Det är oerhört skönt, lite förlösande på något sätt. En av de skönaste segrarna den här säsongen med tanke på läget i tabellen och med så få matcher kvar, fortsätter Busch Thor som är förhoppningsfull inför de avslutande fyra omgångarna.

– Jag tycker det ser bra ut, det här var en väldigt viktig match att vinna. Alla slår alla just nu, så varje seger blir viktig. Framförallt vill vi vinna våra hemmamatcher vi har kvar.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Magnus Jansson Klarin