Polisen släpper bild på misstänkt

Under tisdagen gick polisen ut med en bild på en av de personer som misstänks för skjutningen i Gottsunda den 19 juni.

25 juni 2019 13:19

Det var vid 18-tiden den 19 juni som två personer misstänks ha öppnat eld mot en bil vid Gottsunda centrum. En man som tros ha färdats i bilen skadades allvarligt.

Polisen har tidigare gått ut med signalement på två personer man ser som misstänkta gärningsmän. Under tisdagen lade man även ut en bild på en misstänkt person på polisens hemsida.

Polisen vill komma i kontakt med personer som gjort iakttagelser i området kring Gottsunda centrum och Valsätra den 19 juni.

- Vi arbetar vidare med ärendet och är fortsatt intresserade av att komma i kontakt med personer som sett något eller gjort andra iakttagelser i området kring brottsplatsen. Vi hoppas att bilden ska leda till att fler tips kommer in, säger Lisa Sannervik, presstalesperson hos polisen.

Har man tips eller iakttagelser ska man kontakta polisen via deras hemsida eller på telefonnummer 114 14.

De misstänkta personerna ska ha färdats i en bil som polisen hittade på Slipstensvägen en kort tid efter att brottet begåtts. Bilen är en ljusgrå BMW med svarta fälgar. Två personer ska alltså ha färdats i bilen. Den första personen var en man som var klädd i silverfärgad/grå tröja med luva. Den andra personen var en man som var klädd i i grå tröja med svarta inslag och luva, ljusa byxor, svarta skor. Mannen ska eventuellt ha skägg.

Bilden som polisen publicerat på sin hemsida är från en övervakningskamera. UNT har inte fått tillstånd att publicera bilden. Men bilden finns alltså publicerad på polisens hemsida.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Nicklas Kihlberg