UNT FRÅGAR: Vad tycker du om dejtingsajter?

Vad tycker du om dejtingsajter?

Dejtingenkät.Tessan Hemström.

Dejtingenkät.Tessan Hemström.

Foto: Hans E Ericson

Uppsala2011-02-16 10:00


Alexander Megadmini, 20 år:
? Jag har själv inte har någon erfarenhet av sådana sajter. Men det är väl bra för dem som träffas där. Det verkar vara ett smidigt och lätt sätt att träffa varandra genom datorn.

Francis Ocaya, 23 år:
? Det är kanske bra om man inte kan haffa någon ute på krogen och annars har svårt att träffa folk. Otrohetssajterna är inte bra. I det fallet går det faktiskt för långt. Då är det bättre att vara ärlig.

Erik Illacia, 25 år:
? Jag har själv ingen personlig erfarenhet av nätdejting och känner inte heller att jag har något behov av det. Det är ett ok alternativ om man bor mitt ute i skogen, men annars vet jag inte.





Cecilia Linder, 37 år:
? Jag är gift och har inte provat. Men det verkar vara ett praktiskt sätt om man inte vill gå ut och träffa folk på krogen. Folk är så stressade nu för tiden och föredrar hellre att sitta framför datorn. Så om man inte har tid verkar det vara ett seriöst och bra alternativ.

Sofia Löfving, 37 år:
? Om man är så gammal som jag är kan det vara ett alternativ. Nu är jag gift och har inte någon erfarenhet av dejting på nätet. Men om inte skulle jag nog kunna tänka mig att prova. Hellre det än att gå ut på Flustret.





Glenn Steen, 28 år:
? Jag tycker det är bra. Det är en chans till att kunna träffa alla möjliga sorters folk. De flesta har väl ledsnat på att gå ut. Då är nätdejting ett enklare sätt om man vill hitta en partner.





Esbjörn Mählberg, 31 år:
? Det är säkert ett bra sätt om man vill dejta. Jag känner själv många som nätdejtar och det verkar funka bra. Det beror nog på att det både är enkelt och smidigt. Det verkar vara lättare att hitta personer med samma intressen som en själv.





Tessan Hemström, 25 år:
? Att det finns fler möjligheter för ensamma att kunna träffa någon är bra. Om jag vore singel skulle jag kunna tänka mig att använda mig av en dejtingsajt.

Dejtingenkät.Dejtingenkät.Alexander Megadmini,Francis Ocaya och Erik Illacia.
Dejtingenkät.Dejtingenkät.Alexander Megadmini,Francis Ocaya och Erik Illacia.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om