Vincent Erdtman, 2, tappar intresset för Barnkanalen när jämnårige Hugo Edman kommer på besök.
– Vincent kommer att bli större än Zlatan, säger hans mamma, Anna Erdtman, när en boll flyger genom vardagsrummet i Årsta.
Hon och Hugos mamma, Jenny Edman, lärde känna varandra under resan mot att bli föräldrar på egen hand. Våren 2013 blev de gravida med tio dagars mellanrum.
– Jag var i Danmark för IVF-behandling och låg i sängen på ett vandrarhem när Jenny messade och berättade att hon hade testat positivt, berättar Anna Erdtman.
Efter en tids dejtande i hopp om att bilda familj hade hon kommit fram till att hon inte ville vänta på rätt partner. Längtan efter barn var starkare än längtan efter ett förhållande.
– Jag hade bestämt att om jag är barnlös vid 35 gör jag det på egen hand. Men när jag var 33 tänkte jag, varför vänta? Men det var absolut ingen lättvindigt beslut. Vi hade båda funderat i flera år innan vi faktiskt gjorde det.
Båda lät först inseminera sig. Jenny Edman blev inseminerad sex gånger utan resultat, men med IVF blev hon gravid direkt.
– Resan tog ett år och kändes lång. I backspegeln är det inte så länge, men då visste jag ju inte om det skulle gå.
Att riksdagen i veckan röstat ja till assisterad befruktning för ensamstående kvinnor ser de som en seger.
– Det betyder mycket att vår familj är socialt accepterad, säger Anna Erdtman.
Med under intervjun är också Linnea Hansson, vice ordförande i Femmis, en förening för frivilligt ensamstående mammor som fått barn genom insemination eller IVF.
– Vi har jobbat för det här i tio år. Förutom att man slipper dyra resor utomlands kommer man förhoppningsvis kunna ha samma läkare under hela behandlingen.
Den största utmaningen har varit att bli gravid utan stöd från samhället. Bland annat har de haft svårt att hitta en läkare som vill undersöka dem och ta de prover som behövs Men sedan de väl blev med barn upplever mammorna att de bemöts som vilka föräldrar som helst - på BVC, i föräldragrupper och barnomsorg.
– Mitt enda problem var faktiskt när jag skulle sätta in en födelseannons i UNT och mallen inte tillät bara en förälder, säger Linnea Hansson.
Singelföräldraskapet trivs de med.
– Jag känner mig inte som en ensam mamma. Vincent har många som bryr sig om honom - släkt och vänner är väldigt engagerade, säger Anna Erdtman.
– Vi kallar oss hellre enastående föräldrar, ropar Jenny Edman från köket.