Hallå där...

Martin Randberg, bagare och ägare av Centralkonditoriet. Han har bakat den limpa som nu får titeln Uppsalalimpan. Nu ska han officiellt ta emot priset.

Martin Randberg

Martin Randberg

Foto:

Uppsala2006-04-03 16:43
Hur känns det att vinna tävlingen?
— Det är kul men det hade räckt så. Det känns jobbigt med uppmärksamheten när jag ska ta emot priset.
Hur menar du då?
— Hade jag velat synas i medierna hade jag blivit kock. Som bagare får man jobba i det lugna.
Vad tycker du om tävlingen?
— Jag tycker att det är en bra tävling. Det är bra att en del av pengarna går till ett gott ändamål.
Vad kommer det här innebära för dig?
— Jag vet inte ännu men det blir nog mer jobb. Nu får man väl tillbringa all tid här, men det är ju bra.
Var det svårt att hitta på ett nytt recept?
— Nej, det första försöket blev misslyckat men efter det andra försöket hade jag en god limpa. Kompisarna fick smaka och de höll med.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om