Hallå där Marcus Aujalay ...
... kocken och Uppsalabon som i går kom hem efter att ha tävlat i Bocuse d´Or, kock-VM i Frankrike.
Foto:
- Jag kom femma. Och så fick jag pris för bästa kötträtt med mitt recept på Bressekyckling.
Hur länge höll tävlingen på?
- Det var fem timmar. Och sedan har jag ju förberett mig hela hösten så nu känner jag mig både trött och tom i huvudet.
Hur var stämningen på plats?
- Det var fantastiskt. Det är som en VM-match i fotboll. Fullt med folk på läktarna och ett jäkla liv.
Hann du fira något efteråt?
- Ja, jag var ju ganska slut efteråt men det blev en trevlig bankett med mat på kvällen.
Är man verkligen sugen på mat efter att lagat mat hela dagen?
- Ja, man blir det ändå. När man väl fått tagit en dusch, bytt om och fått ett glas vin i handen så känns det ganska schysst.
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!