Hallå där Linda Söderqvist

Linda Söderqvist, nybliven mamma som slutar som bloggare på Allt om barn och blir bloggare på unt.se i stället. Linda Söderqvists populära blogg Innan du fanns har handlat om hennes två provrörsbefruktningar och längtan efter barn. Hon har nu en pojke som är fyra veckor.

Linda Söderqvist med sonen Jack.

Linda Söderqvist med sonen Jack.

Foto: Hans E Ericson

Uppsala2010-07-01 09:55

Vad ska bloggen handla om nu?

–  Nu blir det livet som förälder. Jag ska fortsätta vara ärlig och skriva humoristiskt, för även om jag och min sambo längtat jättemycket efter barn är det inte alltid så där rosenskimrande som många mammabloggare vill ge sken av.

Hur ska du hinna med bloggandet?

–  Jag tror det handlar om att prioritera. Andra mammor kanske kopplar av med att vila en stund. Min avkoppling är att sätta mig framför datorn och skriva. Sen kan man ju mobilblogga, det går ju att skriva och samtidigt bära barn på höften.

Du har fått flera bloggerbjudanden sedan det blev klart att Allt om barn lägger ner sin bloggsajt. Varför valde du just UNT?

–  Jag kände direkt att det var rätt forum när ni hörde av er. Det är kul att få blogga för den lokala tidningen här på hemmaplan, lite som att hitta hem.

Din blogg Innan du fanns har rekordmånga besökare, runt 30 000 sidvisningar i veckan. Och nu? Vad blir det nya namnet?

–  Jag döper så klart om den. Den ska heta Nu när du finns.

Linda Söderqvist med sonen Jack.
Linda Söderqvist med sonen Jack.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om