Tjugo stycken Arlandaanställda står framför en stor skärm och tittar på en inspelad video med hjärt- och lungräddningsinstruktioner, HLR.
– Nu gör vi 30 bröstkompressioner tillsammans. Du trycker händerna tills du hör klickandet, säger instruktören på filmen.
Deltagarna för sina händer mot dockornas bröst och börjar trycka.
– Man ska inte bara ge presenter på alla hjärtans dag. Man kan också rädda en annan människas liv. Det är den bästa presenten någon kan få. Överlevnaden ökar med två till tre gånger om man får HLR direkt, säger Anne-Sofie Lindberg.
Det var Anne-Sofie Lindberg som tog initiativ till kursen som alla anställda på flygplatsen erbjudits varje år sedan 2008.
Nicholas Christou, från företaget Menzies, lägger två fingrar på sin dockas haka och för huvudet bakåt. Han håller för näsan så att inte luften ska läcka ut och gör två inblåsningar.
På filmen hörs en historia om en man vars hjärta stannade på gymmet. En kvinna gjorde HLR i tjugo minuter innan ambulansens kom. Mannen överlevde.
När deltagarna gjort hjärtkompressioner ett par minuter hörs suckar och stön.
– Tänk att göra det här i tjugo minuter säger en kvinna och tar en paus.
Instruktören berättar att det alltid är en fördel om så många som möjligt kan HLR, då kan man hjälpas åt när det blir tungt.
– HLR köper tid medan en hjärtstartare kan vara det som räddar personen, säger Anne-Sofie Lindberg.
På Arlanda finns 15 hjärtstartare. Nästa steg i kursen är att gå igenom hur en sådan fungerar.
– Tryck på knappen och följ instruktionerna. Du kan inte göra fel, säger Cecilia Schmid, från medarrangören Novair education.
Intresset för HLR-utbildningen på alla hjärtans dag har varierat mellan åren. I år hade man marknadsfört sig på nya sätt, bland annat genom nätet.
– Nästan alla tider är fullbokade. Över 100 personer har anmält sig, säger Anne-Sofie Lindberg.
Hon är glad att så många visat intresse.
- Vissa kan tycka att det är alltid lite läskigt, man är rädd att göra fel, säger hon.
I Sky city står personal på en scen och visar olika livräddande åtgärder. Cecilia Schmid berättar om en flygvärd på ett flyg som satt en brödbit i halsen. Han blev räddad av en av flygvärdinnorna.
– Det var en liten späd tjej och en ganska stor man. Men hon agerade snabbt, sprang fram och gjorde greppet och fick upp brödbiten. Det fick ett lyckligt avslut, säger hon.