Årets kafé: Kafé Linné Hörnan
Kafépatrullens motivering: "I en mysig miljö, som passar såväl ung som gammal, serveras prisvärda lunchalternativ och riktigt smaskiga bakverk. Utbudet av sötsaker, alltifrån klassiska studentskor till baklava, är mycket imponerande."
André Koluman, Anna Schönfeldt och Sofia Wahlström på Kafé Linné Hörnan.
Foto: Kattis Strömgren
- Jättebra! Vi strävar ju efter att vara bäst i stan, säger André Koluman.
Hur blir man bäst i stan?
- Vi har satsat på god service och ett bra utbud. Vi plockar det bästa från fyra bagerier.
Vilket bakverk går bäst?
- Alla slags tårtor. Vi testar gärna nya sorter efter kundernas önskemål. Sedan vi tog över kaféet för två år sedan har vi mer än fördubblat antalet bakverk, i dag har vi omkring 70 sorter.
Har ni förändrat något mer?
- Vi har byggt om en hel del bakom disken och i köket för att bli effektivare i vår service. Men själva serveringsdelen har vi behållit som den är, det märks att många tycker att det är mysigt här.
Kafé Linné Hörnan
Adress: Svartbäcksg 22.
Inriktning: Kafé med luncher, mackor och ett stort utbud av bakverk på menyn.
Drivs av: André Koluman och hans pappa Hanna Koluman.
Öppnade: Kafé har funnits i lokalen sedan 1985. Far och son Koluman tog över Kafé Linné Hörnan 2007.
Antal anställda: Ca 10.
Adress: Svartbäcksg 22.
Inriktning: Kafé med luncher, mackor och ett stort utbud av bakverk på menyn.
Drivs av: André Koluman och hans pappa Hanna Koluman.
Öppnade: Kafé har funnits i lokalen sedan 1985. Far och son Koluman tog över Kafé Linné Hörnan 2007.
Antal anställda: Ca 10.
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!