De driver sedan årsskiftet Güntherska hovkonditoriet tillsammans med ytterligare en bror. Tidigare drevs konditoriet av deras föräldrar. Släkten har bakat i fem generationer, så syskonen Landing är redan vana bagare.
Varför vann er semla?
– En semla innehåller bara tre delar. Det är det enkla med den som också är det svåra. Men i år har vi experimenterat fram ett nytt bullrecept som gör den perfekt, säger Matilda Landing.
– Vår grädde är inte för hård men heller inte för lös. Det är lagom mycket kross och bitterhet i mandelmassan, säger Johan Landing.
Han framhåller också att de bakar under hela dagen, den sista bagaren går hem klockan 18.
– Och så har bullarna en jämn kvalitet, alla smakar lika oavsett vilken av bagarna som har gjort den.
Semlan har en särskild plats i den svenska folksjälen. På senare år har den ökat ytterligare i popularitet. Ett tag var det specialsemlor som efterfrågades men nu är det den klassiska många vill ha igen, berättar syskonen.
– Om solen skiner går försäljningen upp. Folk vill fika mer när det är vackert väder, säger Matilda Landing.
En vanlig tisdag i februari säljer de 700-800 semlor. På fettisdagen beräknas det tiodubbla gå åt. Klockan 2 på natten kommer Johan Landing vara på plats och börja baka.
– Jag har beställt 500 liter grädde, hoppas det räcker.
Hur ska man äta sin semla?
– Med en kopp nybryggt kaffe, mitt på dagen ute i solen. Man tar lite grädde med locket och hugger in.
Syskonen Landing äger också Forsa hembageri.