Måste sanera för att få hålla öppet

Smutsigt kök och mat som förvarades alldeles för varmt. Nu måste ägaren till den mobila restaurangen åtgärda bristerna.

Smuts på element och i kök samt mat som förvarades för varmt. Nu måste ägaren till den mobila restaurangen åtgärda bristerna för att få fortsätta med verksamheten.

Smuts på element och i kök samt mat som förvarades för varmt. Nu måste ägaren till den mobila restaurangen åtgärda bristerna för att få fortsätta med verksamheten.

Foto: Skellefteå kommun

Tierp2020-07-09 11:50

Det var i samband med en inspektion som hälso- och miljöinspektörer noterade att det var smutsigt på element och i köksutrymmen samt att livsmedel inte förvarades i kylutrymmen i den mobila restaurangen. Nu måste ägaren, som är hemmahörande i de norra delarna av länet, åtgärda bristerna för att få driva verksamheten vidare.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!